Tietoa meistä

Meillä on aikaa! Kiireetön kohtaaminen kuuluu kaikille

Ojennetut kädet – Kotihoitoa suurella sydämellä

Ojennetut kädet Oy:n ovat perustaneet Tiina Penijärvi ja Pauliina Äyräs syksyllä 2021. Yritys on yksityisten sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen antajien rekisterissä, Valverissa. Tuotamme Lempäälässä, Pirkkalassa, Tampereella, Akaassa, Valkeakoskella, Vesilahdella ja Nokialla sosiaali- ja terveyspalveluita mukaan lukien hoivapalvelut.

Tarjoamme sinulle tai läheisellesi laadukasta ja yksilöllistä kotihoitoa.

Meille on tärkeää työssämme asiakkaan aito kohtaaminen, tahto ymmärtää asioita asiakkaan näkökulmasta ja yksilöllisten tarpeiden sekä kiinnostusten huomioiminen. Tavoitteemme on, että palvelulla on todellista vaikutusta asiakkaan elämänlaatuun. Palvelulla on tarkoitus ylläpitää ja kohentaa asiakkaan mielialaa sekä toimintakykyä. Tärkeää on saavuttaa asiakkaan luottamus ja tätä kautta arvokkaita kohtaamisia sekä yhdessä tekemisen riemua että iloa. Toimimme täysin luottamuksellisesti ja noudatamme toiminnassamme ehdotonta vaitiolovelvollisuutta.

Ota yhteyttä ›

Yrityksemme arvot

Ammatillisuus

Tarjoamme asiakkaille parasta ja laadukasta kotihoitoa vuosien kokemuksella. Tiedostamme, että tässä työssä et ole koskaan valmis, vaan joka päivä oppii uutta. Huolehdimme omasta osaamisesta seuraamalla aikaa ja maailman tapahtumia sekä käymällä kursseja ja koulutuksia. Tulemme laajentamaan osaamistamme myös uusilla ammattitutkinnoilla.

Kunnioitus

Kunnioitamme ja hyväksymme asiakkaamme sellaisina kuin he ovat. Jokainen on omanlaisensa yksilö ja tärkeä. Työssämme kunnioitamme asiakkaiden itsemääräämisoikeutta, ihmisarvoa ja oikeutta hyvään ja tasapainoiseen elämään. Tuemme ja ohjaamme asiakasta elämän erilaisissa tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla. Työ tapahtuu asiakkaan kotona, joten toisen kodin kunnioittaminen on meille sydämen asia.

Turvallisuus

Annamme kokonaisvaltaista, turvallista ja luotettavaa hoitoa asiakkaille. Meille on tärkeää, että asiakas luottaa meihin ja kokee olonsa turvalliseksi. Aiomme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia

Oikeudenmukaisuus ja yhdenvertaisuus

Ohjeistamme ja jaamme tietoa asiakkaiden oikeuksista ja niihin liittyvistä säädöksistä. Ohjaamme ja tiedotamme myös asiakkaita heidän oikeuksistaan ja etuuksistaan. Kohtelemme kaikkia yhdenvertaisesti. Kunnioitamme ihmisarvoa.

Aito välittäminen

Olemme läsnä ja vietämme aikaa asiakkaalle mieleisellä tavalla ilman kiirettä. Työskentelyssämme näkyy ja tuntuu aito välittäminen ja auttamisen halu. Haluamme lisätä asiakkaiden päiviin iloa, elämää ja mielekkyyttä, sillä jokainen asiakas on meille tärkeä.

Tiina Penijärvi

Olen koulutukseltani lähihoitaja ja suuntautunut ikäihmisiin. Hoitoalalla olen työskennellyt yli 10 vuotta niin lasten, kehitysvammaisten kuin ikäihmisten parissa. Olen naimisissa oleva 2 lapsen äiti Lempäälästä.

Ota yhteyttä ›

Pauliina Äyräs

Olen koulutukseltani sairaanhoitoon ja huolenpitoon suuntautunut lähihoitaja. Minulla on yli 10 vuoden kokemus hoitoalasta lasten ja ikäihmisten parissa. Olen kahden lapsen äiti Lempäälästä.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Tiina Pauliina